Hulpvragen en onzekerheden bij BDE in het leven

Deze pagina is speciaal gemaakt voor mensen die een BDE hebben gehad en die (hulp)vragen hebben en/of onzekerheden hebben. Doordat het wellicht moeilijk kan zijn om weer in de maatschappij mee te draaien en/of je plek te vinden is het goed om te weten dat er hulp is en dat je niet alleen bent.

Een van die mensen die jou kan helpen is Sabine van den Bulk. Zij is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, bewegingstherapeut en gezondheidszorg maatschappelijk werkster. Ze helpt niet alleen volwassenen, maar ook kinderen en jongeren.

En doordat Sabine zelf een bijna dood ervaring heeft gehad heeft zij affiniteit met het onderwerp en kan zij mensen die een BDE hebben gehad direct en gericht helpen of sturen. De begeleiding die zij geeft stuurt aan op het emotioneel evenwichtiger maken van het leven als er binnen de huidige leefomstandigheden daarvoor geen basis meer te vinden is. Dit doet zij niet alleen door de lichamelijke klachten te helpen maar ook de psychische. Doordat dat allemaal zeer persoonlijk is, begeleidt zij cliƫnten niet alleen in haar praktijk maar ook aan huis.

Door haar eigen bijna dood ervaring kan zij gespecialiseerde (en gerichte) begeleiding geven zodat de BDE’er duidelijkheid krijgt over zijn eigen bijna dood ervaring en de gevolgen die er aan hangen. Op die manier kun je de bijzondere ervaring een plaats in je leven geven.

Website Sabine van den Bulk

Praktijk Sabine van den Bulk (Samenwerking met Stichting Hulp Bij Bijna Dood Ervaring)
Herman Bodestraat 6
7572 ZG Oldenzaal

Ook zit Sabine in de Projectgroep Bijna Dood Ervaring wat een samenwerking (die ondersteund wordt door de stichting Merkawah) is voor cliƫnten die een BDE hebben ervaren en organisaties in de gezondheidszorg.

Website Stichting Merkawah