Video’s van Bijna Dood Ervaringen

Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van video’s van onder andere Youtube die over Bijna Dood Ervaringen gaan. Het hoeft niet alleen over de BDE’er te gaan maar het kunnen ook verhalen zijn van artsen en of ander medisch personeel die te maken hebben gehad met BDE van patienten. Mocht je een interessante video tegenkomen waarvan je vindt dat deze op de website moet komen te staan, kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen waarna wij de video plaatsen.

Een video met het verhaal van Raymond Kinman die op 9-jarige leeftijd een BDE kreeg. Zijn indrukwekkende ervaring wordt in deze video uitgelegd waar hij wordt geïnterviewd. Zo komt hij als jong kind niet alleen in aanraking met het Licht maar komt hij bekende zielen tegen zoals zijn overleden hond, en wordt hij meegenomen naar God. Verdere details staan worden in de video besproken en kun je op de website van Ray Kinman NDE lezen.
(Lengte 56:57)

Dit filmpje gaat over de BDE van Elizabeth Taylor die eind jaren ’50 een BDE heeft gehad. Meer informatie over haar BDE vind je op de pagina met beroemde BDE’ers.
(Lengte: 1:44)

Hier geeft Dr. Lloyd Rudy (21/6/1934 – 22/4/2012) een gerenommeerde cardioloog uit de Verenigde Staten een beschrijving van twee BDE’s van twee verschillende patiënten die hij toentertijd aan het opereren was. Het opvallende aan dit filmpje is dat hij een spoedvergadering uitriep onder de 13 hoge cardiologen in de V.S. die allen soortgelijke gevallen mee hadden gemaakt met patienten die zij aan het opereren waren.
(Lengte: 12:28)

Een militair die een BDE kreeg nadat hij zwaargewond was. Deel 1.
(Lengte: 9:41)

Deel 2 van het bovenstaand filmpje van een militair die een BDE mee heeft gemaakt nadat hij zwaargewond was geraakt.
(Lengte: 5:42)

Het verhaal van een andere militair die tijdens zijn diensttijd naar Vietnam werd gestuurd, zwaargewond raakte aan zijn borst
door een granaatscherf en een BDE kreeg. Hierbij is het opvallend dat hij nadat hij beter was hij nog twee maal naar Vietnam was gestuurd,
hij een wapen droeg maar geen een keer het af heeft geschoten omdat hij door zijn BDE totaal veranderd was.
(Lengte: 5:40)

Deze video is ons aangeraden door een bde’er. Het gaat hier om een interpretatie van een bde door Jozef Rulof en hoe deze in zijn boeken beschreven zijn.
(Lengte: 4:48)

Deze pagina zal nog vaker geupdate worden met nieuwe video’s.